Bespaar tot 1 augustus 50% op jouw typecursus! 🔥

Bespaar tot 1 augustus 50% op jouw typecursus! 🔥

Voor scholen

Al uw leerlingen leren blind typen!

Het belang van leren typen op school

Wilt u een typecursus aanbieden vanuit uw school, zodat uw leerlingen goed digitaal zijn voorbereid op hun toekomst? Dan is de online typecursus van TypeMission precies wat u zoekt.

In het hedendaagse onderwijs is een computer niet meer weg te denken. Leerlingen gebruiken computers voor huiswerk, schoolopdrachten, maar ook in hun verdere loopbaan.

“Leren typen is tegenwoordig even belangrijk als leren schrijven, maar waarom leren kinderen op school wel schrijven en niet typen?”

Carolien Vandenbosch
Directrice van Scholengroep13

Hoewel leren typen geen verplicht vak is vanuit de overheid, erkennen veel lagere scholen het belang van zo vroeg mogelijk blind leren typen, zodat kinderen hier de rest van hun leven profijt van hebben.

Motivatie is de sleutel tot succes​

Al meer dan 12 jaar zetten wij ons in om kinderen blind te leren typen. Met als resultaat, dat we al meer dan 100.000 kinderen met onze cursus hebben leren typen en dat we beoordeeld worden met een 8,8!

Wij weten als geen ander hoe belangrijk motivatie is bij het aanleren van een nieuwe vaardigheid. Om te leren typen moet het spiergeheugen getraind worden en dit kan alleen door vaak te oefenen. Een typeoefening is doorgaans saai, echter is het daarom moeilijk om kinderen de gehele typecursus gemotiveerd te houden.

Video afspelen

In onze cursus besteden we extra aandacht aan motivatie, zodat de kinderen de hele typecursus afmaken. We integreren elementen van o.a. Netflix-series en spelletjes, wat ook wel gamification wordt genoemd. Onze typecursus wordt ondersteund met een spannend spionnenverhaal. Samen met Mr. I en Miss J zullen de kinderen spannende missies doen, typespelletjes spelen en uiteindelijk de dubbelspion ontmaskeren.

Onze typecursus wordt ondersteund met een spannend spionnen verhaal. Samen met Mr I en Miss J zullen de kinderen spannende missies doen, typespelletjes spelen en uiteindelijk de dubbelspion ontmaskeren.

TypeMission voor scholen

Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen op een leuke manier blind te leren typen. Met onze typecursus voor scholen wordt leren typen laagdrempelig, voor zowel de school, de ouders, als de kinderen.

Doordat alle typelessen online worden gegeven, hoeven uw docenten geen opleiding te volgen om de typeles te geven. Via een docentenportaal kan de docent de leerlingen volgen en bijsturen indien nodig. 

Docentenportaal

Onze typecursus is op twee verschillende manieren te volgen. Een zelfstandige cursus en een klassikale cursus.

Zelfstandig

Parrent with kid

€89 per typecursus

Klassikaal

Kid in classroom

Vanaf €49 per typecursus