Over ons

Het verhaal van TypeMission

Hoe we zijn gekomen tot waar we nu staan. 

De typecursus

Vijftien jaar geleden sloegen Organiq en de Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) de handen ineen. Organiq, een ervaren speler in de serious gaming-branche, had al vele producten ontwikkeld om saaie onderwerpen leuk te maken. Toen de LOI ze benaderde voor het creëren van een typecursus, waren ze meteen enthousiast. Sindsdien is de cursus voortdurend geüpdate en verbeterd, met als resultaat dat er al meer dan 100.000 kinderen in Nederland op een leuke manier hebben leren typen met de typecursus.

Het ontstaan van Typemission

De missie van Typemission gaat verder dan alleen Nederland. TypeMission is opgericht met de gedachte dat alle kinderen over de hele wereld recht hebben om op een leuke manier te leren typen. Wij maken de cursus nog leuker en toegankelijker. Nu eerst voor Vlaanderen, maar het doel is om kinderen over heel de wereld te bereiken, zodat zoveel mogelijk kinderen kunnen profiteren van de voordelen van TypeMission.

Bij Typemission werken we samen met een team van enthousiastelingen. Samen zullen we de cursus altijd blijven doorontwikkelen om tot de perfecte balans te komen tussen spel en leren. 

Onze missie

Bij TypeMission geloven we dat typen een essentiële vaardigheid is in de steeds meer digitaliserende wereld. Het leren van deze vaardigheid kost tijd en is erg saai. Dit vormt voor veel mensen een barrière. Onze missie is daarom om de leukste typecursus te maken, zodat zoveel mogelijk kinderen en volwassenen op een leuke manier blind kunnen leren typen.

Met onze unieke methode, waarin we spel, verhaal en typevaardigheden combineren, zorgen we dat de kinderen helemaal kunnen opgaan in de wereld van TypeMission. Met deze methode bevorderen we motivatie van de kinderen. De grootste motivator van de typecursus is het Netflix-achtige verhaal. Je wilt simpelweg weten hoe het spionnenavontuur zich ontvouwt en hoe jij kan helpen om de dubbelspion te ontmaskeren.

Bij Typemission hechten we veel waarde aan de feedback en tevredenheid van onze gebruikers. We blijven voortdurend streven naar verbetering en innovatie om ervoor te zorgen dat onze cursus aansluit bij de behoeften van kinderen van vandaag en hen voorbereidt op de digitale wereld van morgen.