Bespaar tot 1 augustus 50% op jouw typecursus! 🔥

Bespaar tot 1 augustus 50% op jouw typecursus! 🔥

Over ons

Onze grootse missie

Elk kind op een leuke manier blind leren typen! 

Het begint bij motivatie

Blind kunnen typen is een essentiële skill voor op school, tijdens je studie en later ook in het werkveld. Het goede nieuws is dat het niet zo moeilijk is om blind te leren typen, zolang je maar voldoende oefent. Het slechte nieuws is dat type oefeningen ongelofelijk saai zijn. Het succes om te leren typen zit hem daarom in motivatie. Als je gemotiveerd bent om elke dag een beetje te oefenen dan heb je het binnen no-time in de vingers.

Vandaar dat we binnen TypeMission onszelf het doel hebben gesteld om leren typen echt leuk te maken. Dit doen we door kinderen echt onderdeel te maken van het netflix waardige spionnen verhaal met echte acteurs, typespelletjes, spannende spionnen missies en leuke gadgets. 

Ontdek het zelf in onze proefles of bekijk de video.

Video afspelen

Het ontstaan van de typecursus

Vijftien jaar geleden bundelden wij onze krachten met de Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) om een typecursus te ontwikkelen. Wij ontwierpen het verhaal en de spelelementen, terwijl LOI de typeles-methode ontwikkelde.

In de afgelopen vijftien jaar hebben we veel geleerd over hoe we kinderen het beste kunnen motiveren, en zo hebben we de typecursus telkens weer een beetje leuker gemaakt! 

Met als resultaat dat al meer dan 100.000 kinderen in Nederland op een leuke manier hebben leren typen met onze cursus.

Lees de positieve ervaringen van Nederlandse ouders en kinderen. 

Het nieuwe hoofdstuk: TypeMission!

Omdat wij geloven dat niet alleen Nederlandse kinderen op een leuke manier moet kunnen leren typen, zijn we in 2024 aan een nieuw avontuur begonnen. Met een nieuw enthousiast team en onder de nieuwe naam TypeMission hebben we een Vlaamse versie van de cursus ontwikkeld inclusief Vlaamse acteurs!

Wij zijn ongelofelijk enthousiast met dit nieuwe hoofdstuk van onze typecursus! Nu kunnen we nog meer kinderen op een leuke manier blind leren typen! Doe jij mee?