Bespaar tot 1 augustus 50% op jouw typecursus! 🔥

Bespaar tot 1 augustus 50% op jouw typecursus! 🔥

Disclaimer

Waar wij verantwoordelijk voor zijn

Disclaimer

Informatie

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ernaar streven om de informatie actueel en correct te houden, geven we geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of afbeeldingen die op de website worden verstrekt.

Elk vertrouwen dat je in dergelijke informatie stelt, is daarom strikt op eigen risico. In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, voortvloeiend uit het gebruik van deze website.

Door deze website te bezoeken, stem je ermee in dat het gebruik van de verstrekte informatie volledig jouw eigen verantwoordelijkheid is. We behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

TypeMission en LOI Kidzz

TypeMission maakt gebruik van dezelfde basis typecursus als LOI Kidzz. Echter is de cursus speciaal voor TypeMission aangepast en uitgebreid.  

Verkoopcijfers en Reviews

De verkoopcijfers en beoordelingen die op deze website worden gepresenteerd, zijn gebaseerd op de verkoop van de cursus in Nederland. Hoewel de ervaringen van Vlaamse cursisten kunnen variëren, blijven de gepresenteerde cijfers representatief voor de specifieke cursus.

De reviews weergegeven op deze website zijn authentiek en vertegenwoordigen de oprechte mening van de reviewers. Uit respect voor privacyredenen zijn de namen en foto’s van de reviewers niet volledig weergegeven. We nemen de privacy van onze gebruikers serieus en respecteren hun recht op anonimiteit.

Deze disclaimer is bedoeld om transparantie te bieden over de herkomst van de getoonde gegevens en om duidelijkheid te verschaffen over de beperkingen met betrekking tot privacy in onze reviewpublicatie.

Auteursrecht

De informatie en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Typemission. Alle afbeeldingen op de website zijn zelf geproduceerd en voorzien van auteursrecht. Het is niet toegestaan om de afbeeldingen te kopiëren, reproduceren, verspreiden of gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Typemission.

Als je interesse hebt in het gebruik van een specifieke afbeelding van TypeMission, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan open voor samenwerking en kunnen je voorzien van de benodigde toestemming en licenties.